Alina Bica dezvaluie care erau „perechile” la chiolhanurile SRI

PETRECERI SRI, BILANT SRI, ALINA BICA, FOSTA SEFA DIICOT, FLORIAN COLDEA, LAURA KOVESI, DEZVALUIRI,

Alina Bica a povestit, sambata seara, la postul de televiziune Antena 3, despre petrecerile date de cei din SRI la bilanturile pe care le tineau. Ea a relatat, printre altele, ca la petrecere se discuta si despre dosare aflate in lucru la DNA sau in instanta.

Iata cum se desfasurau astfel de petreceri, dupa cum a relatat la ”Sinteza zilei” fosta sefa a DIICOT Alina Bica. ”La masa unde statea doamna Kovesi cu domnul Marius Iacob, era un pelerinaj – lumea venea, se aseza, conversa zece minute, un sfert de ora. Kovesi statea de regula cu doamna Stanciu la masa. Domnul Coldea statea de regula cu domnul Dumbrava, cu colegii domniei sale, dar se aseza si la masa doamnei Kovesi”, a povestit Alina Bica.

Ultima petrecere de acest fel a avut loc chiar miercuri, dupa bilantul Serviciului Roman de Informatii. Totusi, nu a fost vorba de o petrecere ca pe vremuri, pentru ca de acesta data au lipsit anumite nume importante, printre care si procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Alina Bica marturisea in urma cu cateva saptamani ca a fost interceptata pe vremea cand conducea aceasta institutie. ”Am fost interceptata la sef DIICOT. Am aflat acest lucru dupa mai multi ani”, a spus Alina Bica la emisiunea Sinteza zilei din 13 martie, de la Antena 3. ”La trei saptamani dupa ce am fost numita sef DIICOT, am avut primul dosar constituit”, sustine Bica. Alina Bica a precizat ca mandatul sau de ascultare a fost dat de consilierul sefei DNA, Valentin Selaru. ”Kovesi a avut o antipatie profunda pentru mine”, a mai precizat Alina Bica.

Sursa foto: adevarul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *