ADRIANA SAFTOIU are o mare pasiune: Barbatii in varsta plini de bani

ADRIANA SAFTOIU, AVENTURI AMOROASE, PETER IMRE, VOVA KOHN, GEORGE IVANESCU, ELAN SHWARTZENBERG, BARBATI CU BANI, PASIUNE ASCUNSA,

ADRIANA SAFTOIU, fosta gurista a lui TRAIAN BASESCU, are o mare pasiune care a fost devoalata, in decursul anilor, de mass media autohtona.

ADRIANA SAFTOIU este o veritabila devoratoare de barbati trecuti de prima tinerete, acestia trebuind sa aiba o singura calitate: sa fie plini de lovele. Inca din vremea cand era inca femeie maritata, liberala si-a dat frau liber sentimentelor fata de cativa milionari pe care i-a ademenit cu abilitate in budoarul sau in ciuda faptului ca ADRIANA SAFTOIU nu este nici pe departe o diva! Astfel prin asternuturile femeii pasionata de politica, secrete si bani s-au perindat VLADIMIR KOHN (fost actionar la Dinamo), PETER IMRE  si ELAN SCHWARTZENBERG. Mai mult, gurile rele sustin ca unul dintre motivele pentru care ADRIANA SAFTOIU s-a apucat sa-si puna pe hartie memoriile in care un capitol important il reprezinta legatura dintre fostul presedinte TRAIAN BASESCU si ELENA UDREA este si pasiunea pe care fosta purtatoare de cuvant ar fi facut-o pentru actualul presedinte al Miscarii Populare!

Astfel, ADRIANA SAFTOIU a vrut sa se razbune pe TRAIAN BASESCU, cel care ar fi ramas nepasator la avansurile pe care i le facea si a preferat nurii blondei in blugi. Insa fie vorba intre noi, orice om intreg la minte ar fi preferat-o pe buzoianca cu minte ascutita si aspect de vampa!

Revenind la pasiunea ADRIANEI SAFTOIU pentru barbatii in varsta si bine dotati financiar trebuie sa spunem ca aceasta nu a fost deloc speriata de faptul ca fostul ei sot, CLAUDIU SAFTOIU, era directorul SRI si a inceput sa se vada nestingherita cu PETER IMRE si el un barbat insurat la vremea respectiva.  Relatia cu fostul boss din industria tutunului si al mass media dateaza din anul 2009, PETER IMRE fiind un deschizator de drumuri…..Au urmat, in 2010, relatiile cu VOVA KOHN si ELAN SCHWARTZENBERG, cei doi avand doua lucruri in comun, originea si conturile burdusite cu lovele.

Anul 2010 a fost unul in care a curs multa cerneala si paparazii au avut destula materie prima cu ADRIANA SAFTOIU si cei doi oameni de afaceri mentionati mai sus.

Ulterior, prin 2011, circula zvonul ca ADRIANA SAFTOIU ar fi combinata cu GEORGE IVANESCU, supranumit si Regele Vinului, unul dintre potentii patroni de la Murfatlar . Si cu acest nou Bachus autohton au aparut cateva poze prin presa de scandal.

In loc de incheiere trebuie spus ca un singur lucru este cert: ADRIANA SAFTOIU este captivata de barbatii cu multi bani!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *