Adolescent de 16 ani injunghiat in Galati

adolescent

Un adolescent in varsta de 16 ani din comuna galateana Beresti-Meria a ajuns la spital dupa ce a fost batut si injunghiat de un alt tanar, cu care avea un conflict mai vechi, incidentul petrecandu-se pe strada, in timp ce victima mergea spre scoala.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Galati, Cristina Tatulici, a declarat ca incidentul a avut loc pe drumul dintre satul Onciu si satul Slivna din comuna Beresti-Meria, unde un adolescent de 16 ani care mergea spre scoala a fost injunghiat cu un cutit si lovit de un tanar de aproximativ aceeasi varsta, care era insotit de alte doua persoane.

In urma incidentului, adolescentul injunghiat, precum si un alt tanar de 17 ani, care il insotea si care a fost lovit si el de persoane din grupul de agresori, au fost transportati la Spitalul de Copii din Galati.

Primele cercetari ale politistilor arata ca intre victima si agresor exista un conflict mai vechi, care a generat si incidentul de luni dimineata, iar in acest caz politistii au deschis dosar penal pentru loviri si alte violente.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *